Social Icons

Σάββατο, Οκτωβρίου 18

Συμμετοχή της Ομάδας Αποκατάστασης "the REalHABILITATION team" στον 3ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και Δυναμικού Βαδίσματος 5 km

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
 «the REalHABILITATION team»
 Στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και Δυναμικού Βαδίσματος  5Km                                                 Στον 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και Δυναμικού Βαδίσματος  5Km τον Οκτώβριο του 2013, η Ομάδα Αποκατάστασης “the REalHABILITATION team υποστήριξε  Άτομα με Αναπηρίες και Ασθενείς , ώστε να έχουν την εμπειρία της συμμετοχής σε έναν αγώνα που έγινε στην καρδιά της πόλης.
Η Ομάδα μας λίγο πριν τον αγώνα!

 Με πολλούς από τους συμμετέχοντες είχαμε βάλει στόχο κατά την διάρκεια της αποκατάστασης τους, την συμμετοχή τους στον «αγώνα» και να προσπαθήσουν ώστε να είναι το δυνατόν πιο ανεξάρτητοι!

Σε άλλους πάλι συνδέσαμε στην τροχήλατη καρέκλα τους, τον «ΔΡΟΜΕΑ», το σύστημα με το οποίο μας επέτρεπε να έχουμε τέλειο έλεγχο της καρέκλας και του συμμετέχοντα με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια για όλους μας και μια ικανοποιητική ταχύτητα.
Με την χρήση του «ΔΡΟΜΕΑ» δεν χρειάζεται πια να σπρώχνουμε την καρέκλα αλλά την τραβάμε!
Ο "ΔΡΟΜΕΑΣ" εν δράσει !!!
 Η ιδέα, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση  του «ΔΡΟΜΕΑ» είναι εξολοκλήρου της Ομάδος Αποκατάστασης “the REalHABILITATION team”!

Αλλά τι είναι η Ομάδα Αποκατάστασης the REalHABILITATION team”;

Είναι μια ΟΜΑΔΑ συνεργατών επαγγελματιών υγείας (και όχι μόνο) με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της Αποκατάστασης, Φυσικοθεραπευτής, Υδροθεραπευτής, Λογοθεραπευτής,  Εργοθεραπευτής, Νοσηλευτής,Νοσηλεύτρια, Διατροφολόγος, Κλινική Διατροφολόγος, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής (Clinical Pilates),  Ψυχολόγος, Κοινωνιολόγος, Εκπαιδευτικοί ,Ειδικοί Παιδαγωγοί, Σύμβουλος Αποκατάστασης, Εκπαιδευτής Τροχήλατης Καρέκλας για Αρχάριους αλλά και Νομικός Σύμβουλος, Ταξιδιωτικός Σύμβουλος, Συνοδός ΑμεΑ , Ειδικά Εκπαιδευμένος Οδηγός TAXI, Φαρμακοποιός, Μηχανολόγος Μηχανικός (για ιδιοκατασκευές) και εθελοντές  είναι διαθέσιμοι να υποστηρίξουν τον ασθενή και τους συγγενείς του από την στιγμή του ατυχήματος ή της διάγνωσης, αναλαμβάνοντας την αποκατάστασή του σε όλα τα επίπεδα, την ενημέρωσή τους έως και την ψυχαγωγία τους!
"the REalHABILITATION team"

Μετά από μια χρονιά με πολλές συμμετοχές σε διάφορες διοργανώσεις, αγώνες βουνού, προσβάσιμα παιχνίδια με μεικτές ομάδες ή την υλοποίηση ενημερωτικών ημερίδων στους χώρους μας ή σε σχολεία, ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε…

Η Ομάδα Αποκατάστασης «the REalHABILITATION team»  ετοιμάζει την συμμετοχή της στον 3ο ΔΙΕΘΝΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΑΔΙΣΜΑΤΟΣ  5km στην Θεσσαλονίκη στις 18 Οκτωβρίου 2014

Όσοι και όσες θέλουν να συμμετέχουν με την ομάδα μας θα πρέπει να μας ενημερώσουν έως την 25η Σεπτεμβρίου 2014. Οι συμμετοχές χωρίζονται σε 3 Ομάδες:

1η Ομάδα: Συμμετοχή στην Εθελοντική μας Ομάδα για συνοδεία ΑμεΑ και Ασθενών κατά την διάρκεια του αγώνα.

2η Ομάδα: Άτομα με αναπηρίες που θέλουν να λάβουν μέρος με την Ομάδα μας

3η  Ομάδα: Φίλοι που απλά θέλουν να συμμετέχουν μαζί μας.

 Δικαίωμα συμμετοχής στο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο έχουν όσοι συμπλήρωσαν το 18ο έτος της ηλικίας τους, δηλαδή όσοι είναι γεννημένοι το 1996, ενώ στο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000μ. όσοι έχουν «κλείσει» το 12ο έτος, δηλαδή είναι γεννημένοι το 2002.

Ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος (21,1 χιλιόμετρα) θα ξεκινήσει με τη δύση του ηλίου στις 18.45. Η εκκίνηση θα δοθεί από τη Λεωφόρο Νίκης και η διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα διασχίζει τις οδούς: Λεωφόρος Νίκης, Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παρασκευοπούλου, Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Λεωφόρος Κουντουριώτου και Λεωφόρος Νίκης, με τους δρομείς-αθλητές να τερματίζουν μπροστά στο Λευκό Πύργο, διανύοντας τη συγκεκριμένη διαδρομή τρεις φορές.

Όσον αφορά στο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ., έχει οριστεί ώρα εκκίνησης στις 21.15, με αφετηρία το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου με Γ’  Σεπτεμβρίου.
Η διαδρομή των 5.000μ. θα ακολουθήσει τις οδούς: Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Λεωφόρος Κουντουριώτου και Λεωφόρος Νίκης, όπου οι συμμετέχοντες θα τερματίσουν μπροστά στο Λευκό Πύργο.

Τέλος, όσον αφορά στο αντίτιμο συμμετοχής, στον Ημιμαραθώνιο καθορίζεται ως εξής:

-ατομικό 20 ευρώ,
-ομαδικό 15 ευρώ,
-φοιτητικό-ανεργίας 15 ευρώ,

ενώ για το Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος (5000 μ.)
καθορίζεται ως εξής:

-ατομικό 15 ευρώ,
-ομαδικό 10 ευρώ,
-φοιτητικό-ανεργίας 10 ευρώ.

Με τις παραπάνω τιμές παρέχεται το βασικό πακέτο αθλητικού εξοπλισμού, όπως αυτό περιγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.thesshalfmarathon.org. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το πλήρες πακέτο αθλητικού εξοπλισμού, με 20 ευρώ επιπλέον.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της AIMS, της ΔΕΘ-HELEXPO και του Οργανισμού «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».

Να σημειωθεί πως τα Άτομα με Αναπηρία που θα λάβουν μέρος με την Ομάδα μας θα έχουν δωρεάν συμμετοχή!

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής :

Γκέλσης Ιωάννης – Φυσικοθεραπευτής
Τηλ. 2310 69 90 50 (μετά τις 16:00) και 6944 26 76 93
 ή στο εργαστήριο Φυσικοθεραπείας “ Kinesiotherapy ”, Καβασίτου 24, Ωραιόκαστρο – Θεσσαλονίκης
e-mail: jgelsis@gmail.com 

Τσαλαβούτας Ιωάννης - Υδροθεραπευτής:
Πληροφορίες για ΑμεΑ και τις ανάγκες συνοδών
Τηλ. 6974 982889
email: tsalabloom@hotmail.com

Μπεσίρης Θεόδωρος – Β. Φυσικοθεραπευτή-Συνοδός ΑμεΑ
Τηλ. 6946 99 92 27

Χορηγός της Ομάδας μας η εταιρία "TIME2MARKET"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου